Bättre sent än aldrig

Nu var det länge sedan jag bloggade, tiden räcker inte till.
Jobb, familjen och vardagen tar sin tid och den bara flyger iväg.

Mycket har hänt sen sist, Josefin byr skola och hon storm trivs på den nya skolan Carlforsska gymnasiet i Västerås Estetiska programmet med inriktning teater.
Känns så skönt att hon hittat sig till rätta och tycker det är roligt, det är skönt som förälder att ens barn mår bra.
Hon är bäst, underbar och den finaste dotter man kan önska sig och jag älskar henne över allt.
I lördags var det mor och dotter dag vi var på model för en dag och Josefin tyckte det var jätte roligt synd bara att det gick så fort sa hon.











En del av hennes bilder hon blev nöjd och jag är en så stolt mamma har en så vacker dotter.


Svärmor fyllde 60 år i slutet av september så det blev att fira henne jag gjorde smårgåstårta Mikaela. Patrik och Lovisa kom hit och det var trevligt.
Hon blev nöjd med presenterna och det är hon värd.

Björn har haft flera prov i skolan och de har gott super bra mvg på nästan alla prov skönt att han har det så lätt i skolan.
Väntar på skolfotona ska komma Josefins och Jacks har redan kommit och de var jätte bra nu är man nyfiken hur Björns har blivit.
Annars har det inte hänt så mycket Björn är iväg nästan varje dag och är med kompisar märka att de börjar bli stor nu ibland så önska man att man att tiden gick att frysa.

Jack går på dagis hela dagarna 1-17 långa dagar men han tycker det är roligt att vara dä och leka med sina kompisar.
Han var på 4-år kontroll men Morgan idag och det gick som med dans på rosor, han räknade för sköterskan både på svenska och engelska har blivit helt tokig i att räkna hela tiden min minstig börjar bli stor.

Barnen utvecklas och växer och man kan inte annat än stå vid sidan om och njuta och se hur de utvecklas och växer till egna idivider.

Jag jobbar och det är så härligt att man har hamnat på en arbetsplats som man trivs på och har roligt har nog haft tur de senaste jobben jag har haft.
www.dalacard.com där jobbar jag för tillfället som innesäljare, Julkort är det jag säljer och jag som aldrig skulle jobba som säljare men tur att jag gav det en chans till.
Så man får se den rätta sidan och den bra sidan av sälj måste ge dem en eloge eftersom att de är ett super bra och seriöst företag som ger säljyrket ett possitivt och bra intryck.
Och jag lär mig en massa nytt av de erfarna säljare och de är så snälla och delar med sig av sin erfarenhet och det hjälper mycket.

Nu är det ca 1 vecka kvar tills jag och Morgan åker till Ullared ska bli så härligt ska shoppa julklappar och massa andra saker.
Svärmor kommer hit och ska vara barnvakt jag om Morgan hinner inte göra så mycket tillsammans utan barnen men nu så en hel dag men mannen min och göra det man tycker är roligt underbart säger jag bara.

Nej nu nu ropar kudden dags att sova så man orkar upp imorgon.

Kramar tii er alla

RSS 2.0